Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bordtennisfestival 2023

11. november 2023 - 12. november 2023

Emne:

Bordtennisfestival 2023

Fra:

Rune Risgaard <ruri@bordtennisdanmark.dk>

Dato:

21-09-2023 15:03

@font-face {font-family:Helvetica; panose-1:2 11 6 4 2 2 2 2 2 4;}@font-face {font-family:”Cambria Math”; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}@font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}@font-face {font-family:Roboto; panose-1:2 0 0 0 0 0 0 0 0 0;}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {margin:0cm; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,sans-serif; mso-ligatures:standardcontextual; mso-fareast-language:EN-US;}h1 {mso-style-priority:9; mso-style-link:”Overskrift 1 Tegn”; mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; font-size:24.0pt; font-family:”Calibri”,sans-serif; font-weight:bold;}a:link, span.MsoHyperlink {mso-style-priority:99; color:#0563C1; text-decoration:underline;}span.Overskrift1Tegn {mso-style-name:”Overskrift 1 Tegn”; mso-style-priority:9; mso-style-link:”Overskrift 1″; font-family:”Calibri”,sans-serif; mso-ligatures:none; mso-fareast-language:DA; font-weight:bold;}span.oypena {mso-style-name:oypena;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; font-size:10.0pt; mso-ligatures:none;}div.WordSection1 {page:WordSection1;}

Husk at tilmeld jer årets store bordtennisfest for spillere i alle aldre, når Bordtennis Danmark i samarbejde med Fredericia Bordtennisklub slår dørene op for Bordtennisfestival 2023!

 

Vi er begejstrede for at invitere jer til årets største bordtennisfest – Bordtennisfestival 2023! Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, ung eller gammel, er denne festival skræddersyet til at bringe os alle sammen til en uforglemmelig weekend med bordtennis og fællesskab.

Bordtennisfestivalen er en begivenhed, der har noget for enhver smag. Udover spændende konkurrencer som DM i Rating for spillere under 2100 rating og Bat 60+ stævnet for vores spillere over 60 år, kan du også se frem til at deltage i vores Funcamp eller komme på træner kursus.

De første invitationer til årets Bordtennisfestival er klar og kan findes her:

Invitation til Fun Camp

Invitation til DM I Rating

Invitation til Juniortræneruddannelse

Invitation til BAT60+ Stævne

 

Funcamp: Oplev en sjov og legende tilgang til bordtennis gennem forskellige spil og udfordringer. Uanset om du er nybegynder eller øvet spiller, vil funcampen bringe smilene frem og øge din glæde ved spillet.

 

DM i Rating: Dette breddestævne er designet til spillere med under 2100 i rating og giver jer mulighed for at konkurrere mod jævnbyrdige og vise jeres færdigheder på bordet. Det er en fantastisk lejlighed til at udfordre jer selv og måle jer med andre spillere i samme rating interval.

 

Juniortræneruddanelse: Hvis du er en ung spiller, der drømmer om at blive træner og dele din kærlighed til bordtennis med andre, er juniortræneruddannelsen det perfekte sted at starte. Lær fra erfarne trænere og få indsigt i trænergerningens verden. Dette er din chance for at udvikle dine lederegenskaber og blive en inspirerende rollemodel for kommende bordtennisgenerationer.

 

BAT60+ Stævne : Alder er ingen hindring for at nyde bordtennis! Dette stævne er dedikeret til vores spillere over 60 år. Kom og vis, at lidenskaben for bordtennis ikke kender nogen aldersgrænser, og konkurrér mod andre entusiaster i denne spændende turnering.

 

 

Under Bordtennisfestivalen vil der også være en unik mulighed for at opleve ungdomslandsholdet i aktion. Ungdomslandsholdet vil, udover at være på træningslejr, også deltage i forskellige træningsaktiviteter og udfordringer. Du vil også få mulighed for at møde nogle af verdens bedste til Ping Pong, E-bordtennis og Teqball.

 

Bordtennisfestivalen er din chance for at dykke ned i bordtennissens verden, udfordre dig selv og opleve magien ved denne fantastiske sport. Vi håber, at du og alle dine klubkammerater har lyst til at deltage i denne uforglemmelige bordtennisfest!

 

Hold dig løbende opdateret med seneste nyheder om festivalen her

 

 

Med venlig hilsen

Rune Risgaard

Event manager & Sukiru konsulent

 

 

Bordtennis Danmark | Brøndby Stadion 20 | 2605 Brøndby

Direkte 23 34 73 14

ruri@bordtennisdanmark.

 

SE SIDSTE NYT FRA BORDTENNIS-SPORTEN HER:
Hjemmeside  |  Facebook  |  Instagram  |  Snapchat

 

 

 

Detaljer

Start:
11. november 2023
Slut:
12. november 2023
Begivenhed Kategorier:
, , , ,