Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sisu/mbk Stævne

15. oktober 2016 - 16. oktober 2016

Sisu/MBK afholder igen i år stort stævne i Brabrandhallerne ved Aarhus d. 15-16. oktober – helt præcist for 19. gang. Stævnet var tidligere en del af DBTU’s Grand Prix serie, som desværre nu ikke længere findes. Sidste år deltog mere end 300 spillere, og vi håber og regner med ligeså mange spillere i år.
Vi har flere nye tiltag i forhold til sidste år bl.a. endnu større fokus på at skabe en god stævneoplevelse med bedre plads ved bordene, puljespil i Herre klasse 1 og 2 samt bladvendere ved alle Eliterækker (samt herre klasse 1 og 2). Derudover har vi indført åbne rækker lørdag sidst eftermiddag/aften, så der kan spilles helt op til 3 rækker samme dag. Her spilles i to forskellige ratingintervaller for henholdsvis ungdoms- og seniorspillere.
Det skal bemærkes at en fejlbehæftet version af plakaten tidligere er blevet delt (på facebook), Den opdaterede indbydelse er vedhæftet her
Har du spørgsmål til stævnet er du meget velkommen til at tage kontakt til mig. Jeg håber du vil være behjælpelig med at hænge denne indbydelse op i jeres klublokaler eller dele den med klubbens spillere på anden vis.
Med ønsket om et godt stævne!

Med Venlig Hilsen
Michael Klausen
Sisu/MBK

Sisumbk

Detaljer

Start:
15. oktober 2016
Slut:
16. oktober 2016
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Brabrand