Bordtennisklubben Tateni opruster med Smart TV

 

Det er med stor glæde, at Tateni bordtennisklub har modtaget et legat på 8.500kr. fra Carlsberg sportsfond.

Legatet er øremærket til indkøb af et Smart Tv til brug i forbindelse med træning såvel som til sociale arrangementer i klubben.

Med et Smart TV kan vi streame og vise YouTube-klip af bordtenniskampe og instruktionsvideoer, hvilket kan være en stor hjælp i træningen. Derudover kan vi bruge tv’et til at vise egne videooptagelser fra træningskampe og på den måde forbedre og målrette den fortsatte træning, fortæller sponsoransvarlig Dennis Lillebæk.

Print

Det er netop sådanne begrundelser, der har medført, at bordtennisklubben har modtaget støtte fra Carlsberg sportsfonden, der aktivt går ind og støtter mange mindre sportsgrene og lokale foreninger.

Et Smart Tv åbner op for langt flere muligheder end et konventionelt Tv, da det har internetopkobling og lynhurtigt kan finde og vise relevante klip fra nettet. Derfor er det virkelig en oprustning af træningsudstyr i bordtennisklubben.

Vi har nu i endnu højere grad mulighed for at arbejde med den enkelte spillers udvikling ved at benytte det nye Smart Tv. Derudover vil det nye tv også være med til at skabe et stærkere socialt sammenhold i klubben, da vi kan afholde arrangementer, hvor vi eksempelvis ser vigtige bordtenniskampe sammen i klublokalet, uddyber Dennis Lillebæk.

Tatenis nye Smart Tv er et LG 42″ 3D LED-tv og har allerede fået en centralplads i klublokalet.

HPIM0027.JPG

Klubbens nye tv

Ingen Svar til "Bordtennisklubben Tateni opruster med Smart TV"