Indbydelse til Spar Nord Cup

Alle klubbens medlemmer inviteres hermed til Spar Nord Cup, som afholdes lørdag d. 8. februar. Stævnet som vi afholder i Filstedvejens skolehal er lavet primært for klubbens egne spillere, og er således lavet sådan at spillere bliver niveau opdelt i de forskellige aldersklasser. Derfor er det perfekt til både begynderen, som skal prøve sit første stævne, samt til den mere øvede. Husk sidste tilmelding er d. 3/2-14. Læs mere i  indbydelse.
Sparnord cup 8. feb

 

I forbindelse med vores eget stævnet mangler klubben hjælp til nogle forskellige gøremål. Har du mulighed for at hjælpe til, så giv endelig lyd fra dig:
kl. 07.45-08.30    bordopsætning
kl. 08.45-12.30    hjælp til at stå i klubbens bod 2 stk.
kl. 12-30-16.30    hjælp til at stå i klubbens bod 2 stk.
kl. 16.30-17.15    oprydning efter stævnet
Bage kage til bod:
Bage pølsehorn til Bod:
Forældremøde:
Det er klubbens erfaring, at bordtennis er en lidt svær ting at starte op med især som forældre, da det er lidt svært at finde ud af, hvordan man skal forholde sig når børnene spiller. Ligeledes er det at tage til stævne/kamp, også er lidt en svær størrelse for de fleste. Derfor vil vi i forbindelse med vores stævnet afholde et forældremøde, hvor I vil få mulighed for at høre nærmere om det at spille bordtennis i Tateni. Her vil vi fortælle om, hvilket forventninger klubbens har til jer som forældre, og ligeledes vil i have mulighed for at fremføre, hvilke forventninger i har til klubben. I vil også have mulighed for at få indflydelse på hvilke aktiviteter, som skal laves i løbet af sæsonen. Mødet begynder ca. 9.30 når stævnet er sat i gang, og forventes at vare ca. en halv time.
Jeg har til dette stævne lavet et skema til tilmelding for ungdomsspillere, som du bare aflevere til din træner.
Seniorspillere kan tilmelde sig på tavlen i klubben eller på mail.
På vegne af bestyrelsen
Lars Thomsen

Ingen Svar til "Indbydelse til Spar Nord Cup"