Nyhedsbrev

Spar Nord Cup

Husk sidste tilmelding er mandag d. 18/11-13. Læs indbydelsen her

I forbindelse med vores eget stævnet mangler klubben hjælp til nogle forskellige gøremål. Har du mulighed for at hjælpe til, så giv endelig lyd fra dig:

kl. 07.45-08.30    bordopsætning
kl. 08.45-12.30    hjælp til at stå i klubbens bod 2 stk.
kl. 12-30-16.30    hjælp til at stå i klubbens bod 2 stk.
kl. 16.30-17.15    oprydning efter stævnet

Bage kage til bod, Bage pølsehorn til Bod

Ekstra Træning

I denne sæson tilbyder klubben en ekstra aktivitet 1 dag i hver måned. I november er det Spar Nord cup, og i december er det ekstra træning lørdag d. 14. For ungdom er det fra 10.00 – 12.00. For seniorer er det fra 12.00 – 14.00.

Træningsweekend i Skagen

Alle ungdomsspillere indbydes til træningsweekend i Skagen. Læs indbydelsen her

Husk at følge med på klubbens hjemmeside under aktivitetskalender for at se hvilke stævner, træningslejre og andre aktiviteter der afholdes. Følg med her

Juleskrabere

Tateni sælger igen i år juleskrabere. Vi håber, at I alle unge som gamle vil hjælpe med at sælge juleskrabere for klubben.

En julekalender koster kr. 20 hvor halvdelen går til Tateni. Som udgangspunkt vil vi gerne, hvis I alle kan sælge 5 juleskrabere. I vil få mulighed for at få juleskraberne udleveret til vores stævne 24. november eller i klubben inden. Vi vil ligeledes gerne, hvis I afregner for julekalenderne ved modtagelse dvs. tag kr. 100 med når du skal have kalenderne udleveret.

Læs mere om juleskraberen her

Kuponhæfter

De senere år er klubbens udgifter steget bl.a er halleje og udgifter til Dansk Bordtennis Union steget markant, hvorfor vi forsøger at sælge ”kuponhæfter” for klubben. Et kuponhæfte koster kr. 200, hvor halvdelen går til klubben. Hvad får I så ud af det? Der er rabat kuponer til en bred vifte af virksomheder i Nordjylland, hvor der gives fine rabatter. Der er bl.a. rabat på teaterbilletter, caféer, sportsbutikker, fodboldgolf, hjulskift og meget meget mere.

Der skal faktisk ikke gøres ret meget for, at ”pengene er tjent hjem”. Hvis I syntes prisen er for dyr, kunne I også vælge at gå flere sammen og købe et hæfte.

Tateni håber på hjælp og vilje til at gennemføre ovenstående, da det er til gavn for alle i klubben. For yderligere information kontakt da Steen Larsen 4074 6214.

Læs mere her

Sidste træningsuge er uge 51

Vh
Lars

Ingen Svar til "Nyhedsbrev"