Referat fra ungdomsklubmesterskaberne

Søndag d. 30. marts blev 2014-udgaven af Tatenis årlige ungdomsklubmesterskab afviklet. Dagen bød på mange spændende kampe, og fremmødet blandt såvel spillere som forældre var solidt. Der blev spillet i fire forskellige aldersgrupper, hhv. puslinge og drenge fra morgenstunden og yngre drenge og junior om eftermiddagen.

I puslingerækken blev det til en delt tredjeplads mellem Sebastian Lynghøj og Sebastian Kaiser, mens finalen blev spillet af Lasse Seidelmann og Frederik Christiansen. Her vandt Frederik flot i en tæt kamp, der først blev afgjort efter femte sæt.

I drengerækken avancerede Rasmus Schøn, Rasmus Krogshave, Jonathan Rosendal og Anton Warming fra to tætte puljer. Det blev til semifinalesejre til Rasmus Schøn og Jonathan, og dermed en delt tredjeplads til Rasmus Krogshave og Anton. I finalen vandt Rasmus Schøn over Jonathan i tre sæt.

Juniorrækken havde kun fem tilmeldte, og blev derfor afviklet som en finalepulje, hvor alle spillede mod alle. Rasmus Schøn fortsatte stilen fra drengerækken, og blev klubmester for juniorer, mens Niki Houtved og Anton Warming blev henholdsvis nummer to og nummer tre.

For yngre drenge blev vinderen Jonathan Rosendal, der i finalekampen besejrede Magnus Larsen i fem sæt. Tredjepladsen gik til Jakob Tolbod, der kun tabte til de to ovennævnte

Foruden de ovenfor omtalte ungdomsrækker, blev der spillet en forældrerække. Her var tilslutningen ikke prangende, men det lykkedes at overtale Camilla, Simon Vejs’ mor, til at deltage på et wildcard, så der var to deltagere, og dermed grundlag for en kamp om ære og vin (mere reklame for sidstnævnte kunne muligvis have tiltrukket yderligere deltagere). I finalen var Camillas modstander Lars, Jonathans far, og han vandt flot i tre sæt.

Lasse og Simon

 

Ingen Svar til "Referat fra ungdomsklubmesterskaberne"