Ny i klubben

Velkommen til Bordtennisklubben Tateni.

Med denne side ønsker vi, at videregive de oplysninger, som kan være nyttig viden for dig som nyt seniormedlem(18 år eller ældre) af klubben.

Træning:
Seniortræning foregår hver mandag og onsdag, kl. 19.00 – 21.00. Spillestedet er Filstedvejensskole, Filstedvej 16, 9000 Aalborg.


Vis stort kort

 

Tateni har bat og bolde, du kan låne. Tateni forventer kun, at du møder op omklædt i indendørs sko og shorts, T-shirt og/eller træningssæt, så du kan deltage aktivt.

Der er naturligvis mulighed for at prøve træningen et par gange, inden du beslutter dig for om du har lyst til at være medlem.

Der vil være en kvalificeret træner, som vil hjælpe med at dygtiggøre den enkelte.

Kontingent:

Det behøver ikke være dyrt at gå til bordtennis og vi har bevidst fastsat en lav grundkontingent (150,- pr. måned for ungdom og 160,- pr. måned for seniorer) så alle kan være med. Der betales for september, oktober, november og december samt januar, februar, marts og april.

Grundkontingentet dækker træning, holdturnering og tilskud til særlige arrangementer. Vi har valgt at lade betaling og aktivitetsniveau følges i fornuftig forening, således at den der ønsker et højt aktivitetsniveau også er den der betaler et højere kontingent.

Indbetalinger til klubben kan ske til klubbens bankkonto på følgende:

Regnr.: 7459

Kontonr.: 1541714

 

Opstartsbrev 2016:

Opstartsbrev senior 2016-page-001

Opstartsbrev senior 2016-page-002