Sølv til Yng. Drenge Mester.

Yngre drenge afsluttede en flot efterårssæson, med at deltage i JM for hold i Ry-hallerne lørdag d.8/12.

Rasmus, Jonathan og Magnus lagde ud med Ølsted, som havde vundet Sydpuljen, hvor vi selv var blevet 2´er i Nordpuljen.

Efter en lige start, var stillingen 2-2, (Jonathan og Magnus havde vundet en hver), Skulle Rasmus op mod Ølsted´s bedste spiller, og var ikke levnet de helt store chancer(af holdlederen). Men Rasmus ville det anderledes, gode korte server som modstanderen kun kunne “løfte” på , og derefter det ene Slagloop efter det andet som opfølgning, gjorde at Rasmus efter tre tætte sæt stod som sejrherre. Magnus vandt derefter sin anden sejr med 3-1 i den næste. 4-2 til Tateni.
Nu manglede vi bare en enkelt pind, Jonathan og Rasmus startede :Rasmus kunne ikke få spillet til at fungere som i den foregående.
Jonathan sejlede en lille smule i det normalt så sikre spil. Rasmus taber, meennn Jonathan samler sit spil op, og kører en stensikker 3-2(11-9) i femte hjem, og vi var dermed klar til finalen.

Finalen jaaaa, Den skulle stå mod Viby som vi havde spillet 5-5 med i puljen. Men de havde åbenbart spist deres havregrød.
De var gået meget frem, og vi må indrømme at de var klart bedst. 5-0 blev nederlaget på, så vi må tilbage til træningsbordet.

Til drengene, tusinde tak for et super efterår, håber i også har hygget jer.

Steen

Ingen Svar til "Sølv til Yng. Drenge Mester."