Spar Nord Fonden spreder glæde

En helt almindelig træningsdag tirsdag d. 11. september skulle vise sig ikke, at blive helt så almindelig som planlagt i bordtennisklubben Tateni. 

Hallen var som sædvanligt fyldt med masser af unge der spillede bordtennis, da træningen blev afbrudt. Ind af døren trådte Spar Nord Bank A/S repræsenteret vedr. privatkundechef Peer Kristensen Vejgaard afd. og med sig havde han to repræsentanter fra Spar Nord Fonden Stephan Muurholm og Poul Erik Pedersen.

Klubbens kasserer Anders Pedersen med den fine check fra Spar Nord Fonden

Tateni har eksisteret siden 1958 og har altid været hjemmehørende i Vejgaard – de sidste 35 år på Filstedvejen Skole. Tateni har i dag ca. 80 medlemmer, hvor af ca. 50 er unge i alderen 8-16 år. Tateni er en breddeklub, hvor alle ”kan være med”. Den nyindkøbte bordtennisrobot er en unik mulighed for både øvede samt mindre øvede spillere til at udvikle færdighederne indenfor bordtennis. Trænerne kan sammensætte individuelle træningsprogrammer som passer til den enkelte spiller, som så kan arbejde med de forskellige slag der bruges i bordtennis.

Peer Kristensen Spar Nord, Vejgaard afprøver den nye robot.

Tateni ved kasserer Anders Pedersen udtrykte stor tilfredshed med donationen fra Spar Nord Fonden og ikke mindst det gode samarbejde med Spar Nord Bank A/S Vejgaard, som siden 2007 har været hovedsponsor i Tateni.

En god træningsaften blev lidt længere end normalt, da køen for at prøve den nye bordtennisrobot var stor.

Ingen Svar til "Spar Nord Fonden spreder glæde"