Velfortjent hædersbevis til brødrene Thomsen

Det er til stor glæde for Tateni, at JBTU repræsenteret ved Kurt Høholt lørdag 15/3 2014 ved klubbens afslutningsfest tildelte Carsten og Lars Thomsen JBTU’s sølvnål. Kurt begrundede efter indstilling fra Tateni tildelingen af sølvnålen med følgende:

For 7 år siden gjorde Lars og Carsten deres ”indtog” i Tateni såvel som spillere som ledere. På det tidspunkt havde Tateni stort set ingen seniorafdeling og holdet i 2. div. var blevet trukket året forinden. Ret hurtigt fik Tateni gang i seniorafdelingen igen takket være en kæmpe indsat af Lars og Carsten. Begge spillede på klubbens jyllandsseriehold som fik dispensation til at spille i jyllandsserien. Endvidere begyndte Lars og Carsten at træne ungdomsspillere og tage rundt til stævner med vores unge mennesker (det gør de stadig).

Effekten af deres arbejde har gjort at Tateni i dag har en blomstrende og stor seniorafdeling med ca. 30 spillere heraf mange udlændinge som læser/arbejder i Aalborg. Lars og Carsten har på bedste vis formået at integrere de nye spillere så de føler sig velkommen i Tateni. Grundet deres stille og rolige væsen nyder begge stor respekt blandt klubbens øvrige medlemmer, forældre og eksterne samarbejdspartnere og alle ved, at hvis der er brug for hjælp og assistance er Lars og Carsten altid klar.

Kassereren

Ingen Svar til "Velfortjent hædersbevis til brødrene Thomsen"