Yng. Drenge Mesterrække klar til slutspil

Lørdag d. 24/11 var 3 friske drenge draget til Hadsten, for at spille 2 èn runde i Yng, Drenge Mesterrække. Det blev hurtigt klart, at der ingen gaver var i vente.
Vi lagde ud med Søhøjlandet, hvor en sejr ville sikre os slutsspilpladsen. Vi vidste godt det ville blive svært, da Søhøjlandet havde en spiler,der endnu ikke havde tabt. Trods 3 ihærdige forsøg, lykkedes det dog ingen af vore spillere at besejre ham. Men endnu engang viste vi at vores bredde på holdet er afgørende. Til sidst i opgøret efter at Jonathan med 2 sejre, og Rasmus og Magnus med hver 1 sejr, skulle Jonathan og Magnus møde den stadig ubesejrede Emil i Double. Jonathan og Magnus rystede ikke på hånden, og kørte en stensikker 3-0 sejr i hus. Slutresultat 5-5.

Nu havde vi brug for mindst et point mere i den sidste match mod HØST.
Endnu engang var vi oppe mod et hold, med især éen stærk spiller. Denne spiller (Også en Emil 🙂 ), nappede også 3 kampe mod os, efter godt spil og en hård fight fra vore spillere. Men atter engang : bredden på holdet slog til igen efter 6 kamp var stillingen 3-3, og alle vore spillere havde vundet eén hver. I doublen (denne gang efter 6 kamp ??), viste Jonathan og Magnus nerver af stål, og vandt sikkert 3-1. 4-3 til Tateni. Nu skulle de sidste kampe stå :2 sejre mere og slutspilspladsen var helt sikker. Jonathan vandt klart, Rasmus tabte en tæt kamp, efter en god fight. Magnus vandt en tæt 5-sætter.

Slutresultat: 6-4 til Tateni

Drømmen var nået, og nu står den på slutspil i RY-hallerne lørdag d.8/12, hvor Ølsted venter i semifinalen.

Steen

Ingen Svar til "Yng. Drenge Mesterrække klar til slutspil"