Bronze til 2. holdet ved JM for hold

Første holdkamp var imod IHF – 2 defensive spiller og en der spillede passivt. Tobias vandt alle hans singler – Georgi vandt 2 singler og tabte en 5. sæt kamp imod en defensiv spiller. Jeg tabte alle mine kampe. Jeg fik et sæt fra 2 af dem og endte i en 5. sæt kamp imod samme defensive spiller Georgi tabte til i 5. sæt. Doublen vandt vi. Det blev så til 6-4 til os.

Modstandernes rating var:
Peter Bechmann 1424 – passiv spiller
Bent O. Jakobsen 1559 – defensiv spiller
Jens Ole Hansen 1590 – defensiv spiller
DSC_0444
Næste holdkamp var imod Ringkøbing 2 defensiv spiller og en almindelig spiller. Vi kunne godt mærke vi var løbet tør for energi. Tobias vandt alle hans singler – Georgi vandt en og tabte imod begge defensiv spillerne. Jeg tabte alle mine. Jeg startede imod den almindelig spiller og der stod 10-9 til mig i femte og jeg lavede en serve med overskrue og snød ham. Bolden var på vej ud af bordet og han ramte kant 🙁 Så vandt han 10-12 over mig. Han gik over til mig og sagde at han kun vandt fordi han var heldig, men jeg var i et lavt sted der og gad ikke spille mere. De 2 andre tabte jeg stort til, da jeg var svimmel, sulten og jeg gad mere. Doublen tabte vi i 5. sæt. Det blev til 6-4 til Ringkøbing. Ringkøbing havde det fordel at deres modstander mødte ikke op, så var de friske imod os – da det var deres første holdkamp.
Modstandernes rating var:
Niels Poulsen 1671 – defensiv spiller
Bjarne Piil 1554 – defensiv spiller
Alen Talic 1418 – almindelig venstrehåndsspiller
Vi var faktisk glade for at vi ikke gik videre, fordi vi var trætte og gad ikke mere. Klokken var 16.00 på det tidpunkt og vi spillede fra kl. 10
Vi havde svært ved at forstille os – hvordan man kunne holde til, at spille 3-4 holdkampe for at vinde guld.
Mvh Nazareth

Ingen Svar til "Bronze til 2. holdet ved JM for hold"