Nazu til tops ved Aarhus open

Jeg skal love for det var en ren gyser finale kampen, Henrik var dommer 😀

 

Det startede med at jeg skulle spille imod en der hed Betina og jeg fik et chok da jeg varmede op med hende. Hun har virkelig god teknik og hun er den første kvinde jeg tabte til 😀
Efter hun gav mig høvl 3-1, så spurgte jeg hende hvor langtid hun har spillet og hun svarede:” tjaa har spillet for lang lang tid siden og har holdt en lang pause, så hendes niveau minder meget om Michael jensen. Jeg tænkte bare hvorfor jeg er så uheldig og skal møde en gammel prof spiller, der starter forfra med licens.

 

Derefter tænkte jeg på om alle de andre er som hende og troede jeg ville tabe resten af kampene. Men jeg vandt så imod næste spiller og fik lidt selvtillid. Jeg følte at jeg spillede dårligt med mit butterfly tøj. Så valgte jeg at tage mit gammel træningstøj på og håbede på jeg følte mig hjemme og kunne snyde min hjerne lidt =)

 

Nazu med 1. præmien i herre kl. 7
Det hjalp så jeg tog mit gammel træningstøj på og vandt begge semi’er. En af dem var meget defensiv og regner med at vinde på mine fejl, men jeg lod ham ikke vinde over mig på den måde. Maria mølbæk var den næste semi spiller og hun har bedre teknik end mig og man kunne se hun var sikker på at hun ville vinde. Men jeg fandt hendes svag side og legede med hende. hun er ikke god til at læse skrue serve og snyde loops. Mange gange lod jeg som om jeg lavede en kraftig loop, men bremsede op inden kontakt og rørte faktisk bolden med lidt power kun. Hun faldt for mine falske loops og underskrue og tabte på en ydmygende måde. Hun endte med at smide battet 😀

 

Så kom jeg til finalen og Betina havde ikke tabt nogle kampe. Åhh nej tænkte jeg bare. Efter jeg havde set hendes spillestil – prøvede jeg at give hendes egen spillestil tilbage og det virkede =)

 

Jeg vandt de første 2 sæt. Betina og træneren var lidt chokeret og prøvede finde min svag side. 3. sæt der fik hun 9-1 og jeg var chokeret og måtte gøre noget anderledes. Det endte så med jeg kom op på 10 -10 😀 men desværre lavede jeg 2 fejl i træk og hun vandt 13-11.

 

4. sæt vandt hun også og nu blev jeg nervøs. Jeg prøvede at være meget aggressiv 5. sæt, men det gik ikke godt. Der stod 5-0 til hende og nu var hun sikker på at vinde. Jeg sagde til mig selv ” Nu er det sgu min tid til at vinde kl. 7 og blive nr. 1 og nægtede acceptere at hun ville vinde”. Så vandt jeg 11-6 😀

 

mvh Nazu

Ingen Svar til "Nazu til tops ved Aarhus open"