Sejr over Skalborg i 2. division

 

Tateni – Skalborg 8-6

Så er 2. div i gang og første kamp var lokal braget mod Skalborg.

Skalborg stillede med tre gamle Tateni spillere i form at Karsten ”Fidi” Mortensen, Jørgen ”Celvas” Enevoldsen samt Jesper Overgaard – sidste mand/kvinde var Karin Kruse. Et navne stærk hold som på papiret måtte påtage sig favoritrollen.

Tateni stillede med Aske Randa, Lasse Randa, Jakup Ruzicka og den evigt unge Carsten Thomsen. De fleste kampe var jævnbyrdige, men Tateni formåede at bringe sig foran 5-2. Sidste kamp inden doublerne var Jørgen mod Jakup. Kampen udviklede sig til en ren gyser, hvor Jakup vandt med 11/9, 11/9 ,9/11, 9/11 & 12/10. En forrygende kamp, hvor Jørgen overlevede to matchbolde. Rigtig god propaganda for bordtennissporten. Stor cadeau til Jakup, men også til Jørgen som flere gange var nede i ”sækken”, men som altid fightede til sidste blodsdråbe. Stillingen var så 6-2 inden doublerne.

Tatenis doubler kunne bedst sammenlignes med Danmarks kamp i Parken mod Armenien!!! Stillingen var nu 6-4. Skalborg udligner hurtigt til 6-6, hvorefter de mangeårige holdkammerater Jørgen og Carsten skulle ud i en gyser. Carsten trækker det længste strå, hvorefter Jakup lukker kampen mod Karin. 8-6 til Tateni.

En godkendt indsats af alle mand, hvor alle fire spillere fortjener stor ros. Det skal dog nævnes, at Aske fik en rigtig god skalp mod Jørgen og så kommer vi jo heller ikke udenom Jakup’s tre sejre – ik’ så ring endda.

De skeptiske kan så sige, at Tateni havde ”skrubbet”, at Jesper Overgaard var lidt ”rusten” og ikke i træning og at Jørgen ikke rigtig kunne få spillet til at køre. Jae alt sammen sikkert rigtigt, men der er to uventede point på kontoen til Tateni og det ”luner”

En god kamp som blev afviklet i en god sportslig ånd – tak til begge mandskaber for det.

Kassereren”

Ingen Svar til "Sejr over Skalborg i 2. division"