Julefrokost i Tateni

 

Lørdag d. 16. november var der indbudt til julefrokost i Tateni. 22 mand var mødt op her af to tidligere medlemmer, som skulle vise sig at få en hovedrolle senere på aftenen, mere herom senere……

Kl. 17.30 dukkede de første deltager op for at hjælpe med borddækningen og smage om øllene smagte som de plejede. Kl. 18.30 begyndte middagen officielt med utraditionel julemad fra Australian Barbeque. Der var lidt skepsis omkring om man kunne drikke snaps til en lakseanretning og ikke den gode gammeldags sild. Det viste sig hurtigt, at laks og snaps var en glimrende kombination for de fleste deltagere. Til hovedretten med masser af kød, var der også mulighed for at supplere med rødvin, hvilket også var en succes.

WP_20131116_002

Alle blev mætte ikke mindst p.g.a en utrættelig indsats at vores ”far” Finn, der som sædvanlig havde styr på ”det hele” – tak for det Finn!

DSC_0030

Hyggen bredte sig og stemning tiltog i takt med indtagelsen af de mange forskellige snapse og vine. Omkring kl. 21.00 blev det hele mere intenst, folk blev ”stive” i blikket og det var ikke p.g.a indtagelse af alkohol, men mere et udtryk for at koncentrationen lyste ud øjnene. Ude forstående ville tænke, at noget var helt galt, det var imidlertid ikke tilfældet – det var aftenens højdepunkt der skulle i gang, hvem skulle have den eftertragtede pokal, som klubbens bedste rafler. Turneringen blev skudt i gang og der var drama i flere puljer. Det afgørende ”slag” stod mellem Ole ”the moneymaker” Lykke og Jonas ”Gus” Nielsen. ”Moneymaker” var i teten, men så udløste ”Gus” ”Allan alarmen” og fik med publikums hjælp hevet en kneben sejr i hus. Jonas fik pokalen og en fribillet til en genstand på et lokalt værtshus – et stort tillykke til Jonas.

Efterfølgende var der blandt de andre deltagere lynchstemning, da det blev erfaret at aftenens finalister ikke er medlem i Tateni, men blot gratister, der kigger forbi når der skal hygges. Kasseren fik dog dæmpet gemytterne ved at love, at der promte vil blive udsendt girokort til de to finalister.

Der blev flittigt raflet videre og folk flyttede rundt og fik snakket med mange af dem der ikke bliver snakket med til daglig – en rigtig god oplevelse.

Tiden gik hurtigt og pludselig var det midnat, hvor folk begyndte at ”sive” ud i Aalborgs natteliv eller hjem under dynen. En (u)pålidelig kilde mener svagt at kunne huske, at kl. rundede 04.00 inden julefrokosten blev afsluttet.

En helt igennem kanon aften, hvor Tateni og klubbens medlemmer viste sig fra den bedste side. En kontrol af lokaler og rengøring viste sig søndag ligeledes, at være meget positiv, da alt var i pæneste stand. En anden (u)pålidelig kilde mener, at der var noget galt med ”fisken”, da vedkommende var meget dårlig det meste af søndagen. Efter en rundspørge var der flere i samme ”båd” – måske skulle ”fisken” have svømmet i lidt mindre akvavit………………….

se billeder fra festen her

Kassereren

Ingen Svar til "Julefrokost i Tateni"